Jesus på Helsingborgsfestivalen

Under sommaren har mitt bloggande verkligen varit vilande. Diverse veckor av semester och pappaledighet ligger bakom. Nu är det dock fullt ös en vecka innan ytterligare två semesterveckor… =)

HelsingborgsfestivalenUnder helgen som kommer är det återigen dags för Helsingborgsfestivalen. Ett livligt spektakel med konserter, mat, försäljning, attraktioner och mycket, mycket annat. Som vanligt räknar man med ungefär 400 000 besök under festivalen så det blir verkligen trångt i de centrala delarna av Helsingborg under de här dagarna.

Jag har under några år varit ansvarig för Välsignelsetältet som är en del av kyrkornas satsning under festivalen. För varje år som har gått har det bara blivit mer och mer spännande i arbetet med välsignelsetältet. Under förra årets festival hade vi underbara dagar. Väldigt många människor ville ta emot förbön och vi fick dela evangeliet med många. I efterhand kunde vi konstatera att ett antal personer blivit starkt berörda av Guds kraft, flera blivit helade och att en person tagit emot Jesus i sitt liv. Det är så underbart när människor får upptäcka och uppleva Guds kärlek! Tack Jesus! Vi har dessutom blivit väldigt uppmuntrade av våra vänner i Västerås som nyligen har fått se många helanden ute bland vanligt folk i Västerås. Läs mer om det här.

Jag har en stor förväntan på vad Jesus kommer att göra i människors liv det här året. Jag tror att han är ständigt närvarande i människors liv, alltid aktiv för att dra människor till honom. Det är en stor förmån att få samarbeta med honom i det han redan gör. Då kan vad som helst hända och ingenting är omöjligt! Jag är övertygad om att vi kommer att få se både starka Gudsmöten, helande, befrielser och människor som tar steget in i Guds rike!

Om du som läser detta tror på Jesus får du gärna stå med oss i bön under de kommande dagarna. Helsingborgsfestivalen pågår under torsdag, fredag och lördag (25-27/7). Din bön kan göra skillnad för många människor!

Lämna ett svar