Off to Nottingham!

På måndag bär det iväg till Nottingham för min del. Jag kommer att tillsammans med bland andra Peter Farmer vara med på en vecka som de kallar Mission XP i Nottingham.  Peter beskriver veckan som en ”extreme pioneering mission week” vilket gör mig sjukt taggad och lite nervös… =)

Tanken är att under en intensiv vecka gå ut för att möta människor, erbjuda förbön, dela evangeliet, och enligt Jesus instruktioner i Lukas 10, söka upp fridens personer för att få plantera evangeliet och Guds rike, i helt nya gemenskaper och sociala nätverk. Målet med veckan är att människor ska komma till tro och bli en del av de befintliga enkla församlingar som finns i Nottingham samt att det lokala teamet ska ha fått kontakt med ett antal personer av frid och deras gemenskaper som de kan få hjälpa vidare in i efterföljelse av Jesus.

Det känns som om veckan i Nottingham kommer helt rätt i tiden för min del. Efter en ganska trött period känner jag ett stort behov av ny inspiration och en tydlig knuff i riktning mot det som Gud har talat till oss om i Helsingborg och på andra platser. Jag har en stor förväntan på vad Jesus kommer att göra under veckan och hoppas att erfarenheterna ska få komma till nytta på hemmaplan. Om du vill får du gärna stå med mig och min familj i bön under veckan som jag är borta. Det skulle jag verkligen uppskatta!

Jag återkommer med uppdateringar.

Over and out!

6 svar på ”Off to Nottingham!”

  1. Klart att jag ber! Låter som att du kommer att få en fantastisk vecka! Ser fram emot att få ta del av dina upplevelser och erfarenheter! Gud välsigne dig! /Désirée

  2. Låter spännande!
    Hoppas du får en riktig injektion !
    Ber för dig i veckan, kl. 12 varje dag 🙂
    / Michael

Lämna ett svar