Samling om Middag med Jesus i Sävsjö

Den kommande veckan ska jag göra några olika besök i olika sammanhang. På torsdag kväll ska jag till Malmö för att träffa några goda vänner som är ledare i ett husförsamlingsnätverk där. På fredag förmiddag är jag inbjuden att tala på en träff i Lund för församlingsplantering i Skåne.

middagmedjesusPå söndag besöker jag Höglandskyrkan i Sävsjö. Kl 15 kommer det att vara en samling för alla som är intresserade av att höra om boken Middag med Jesus. Jag kommer att berätta lite om boken, hålla ett litet föredrag och det kommer att bli utrymme att ställa frågor och givetvis köpa en bok om man vill. Om du finns i eller i närheten av Sävsjö är du varmt välkommen! Kl 16 börjar Höglandskyrkans gudstjänst där jag kommer att tala. Till gudstjänsten är också alla som vill varmt välkomna!

Over and out

Lämna ett svar