Träning för lärjungarörelse

Ikväll har jag den stora förmånen att än en gång välkomna Peter Farmer till Sverige. Peter arbetar med Newforms Resources och har varit med och planterat enkla församlingar på olika platser runt om i England. Han undervisar regelbundet på träningshelger i England och på andra platser i Europa.

Jag ser fram emot spännande men intensiva dagar framöver. Anledningen till besöket från England är att jag och Charles Kridiotis har tagit initiativ till två träningshelger som kommer att gå av stapeln i Helsingborg och Stockholm de två kommande helgerna. Helgerna arrangeras av Helsingborgs husförsamlingsnätverk och Maskrosnätverket i Stockholm i samarbete med Newforms Resources. Vår längtan är att människor ska få bli rustade för en ny rörelse av lärjungar till Jesus som gör fler lärjungar till Jesus och enkla, organiska, multiplicerande församlingar. Det är jätteroligt att cirka 80 deltagare från en rad olika platser runt om i landet (och Danmark!) kommer att vara med på någon av dessa helger. Be gärna för oss att Guds rike ska få bära god frukt, på lång sikt, genom den här träningen.

Under dagarna mellan helgerna har vi även några besök inbokade. På onsdagkvällen kommer vi att träffa folk från Ekklesia i Örebro som är ett nätverk av enkla församlingar. På torsdagen blir det ett besök på Örebro missionsskola. På förmiddagen kommer Peter att undervisa en klass på missionsskolan och på eftermiddagen 13:45 blir det en timmas öppen föreläsning då vem som helst är välkommen att vara med! Om du befinner dig i Örebrotrakterna uppmuntrar jag dig att haka på! Detta är alltså torsdagen den 14/11, förövrigt min födelsedag! =)

Kolla gärna in den här video där Peter berättar om deras arbete i England och visionen med enkla församlingar.

Lämna ett svar