Träningshelg i Helsingborg 11-13 november

Vill du göra lärjungar till Jesus? Skulle du vilja få se Guds rike spridas långt utanför de etablerade kyrkornas väggar? Vill du vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Då tror vi att den här träningshelgen i Helsingborg är för dig! Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser.

Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.

Talarna kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, praktiska övningar, samtal, frågor och svar.

Vi uppmuntrar även dig som redan har deltagit på en träningshelg att göra det igen. Om du har börjat tillämpa innehållet så blir det ett bra tillfälle att dela med dig av dina erfarenheter. I annat fall blir det en god repetition.

När?
Start: Fredagen den 11 november kl 18
Slut: Söndagen den 13 november kl 16

Som deltagare förväntas man vara med under hela helgen. Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Plats?

Helsingborg. Mer info kommer inom kort.

Boende?

Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat?

Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris?

Deltagaravgiften är 300, 400, 500 eller 600 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer 300 kr. Den som har mer pengar att röra sig med väljer 600 kr.

Anmälan?

Man anmäler sig till träningshelgen genom att fylla i anmälningsformuläret på den här länken samt genom betala in deltagaravgiften på PG 51 53 39-0 (Helsingborgs husförsamlingsnätverk). Betalningen ska märkas med ”träning” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är den 6 november. Träningshelgen har ett tak på 50 deltagare. Först till kvarn gäller. När vi nått taket kommer möjligheten att anmäla sig stängas.

Sprid gärna informationen om träningshelgen vidare.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar