Nyfiken på husförsamlingar i Jönköpingsregionen?

jönköping

Finns du i Jönköpingsregionen och är nyfiken på mission, lärjungaskap och husförsamlingar. Den 14 juni medverkar jag på en öppen samling på Kortebo. Sprid gärna detta vidare till andra som skulle kunna vara intresserade!


Husförsamlingar

Besök av Rickard Cruz från Husförsamlingsnätverket Helsingborg och Alf Svensson Markaryd som berättar och svarar på frågor om husförsamlingarnas syfte och utveckling i Sverige.

Välkommen till kapellet på Strandskolan i Kortebo

Söndagen den 14 juni 14.00 – 17.00

Adress: Kortebo Gård 7

Arrangör: Husförsamlingsnätverket i Jönköping

 

 

 

3 svar på ”Nyfiken på husförsamlingar i Jönköpingsregionen?”

  1. Hej Richard! Jag brukar läsa dina blogginlägg. Tror på husförsamlingar. Har en bror som går i er hemförsamling, Magnus Svensson. Det han berättar är likt det jag gärna vill vara en del av, men trots efterforskningar inte har funnit här i Stockholm, där jag bor (Södertälje för att vara exakt). Känner du till några bra o etablerade nätverk här, som liknar det i Hbg? När du får tid o möjlighet kan du gärna svara på linn_s_88@hotmail.com !

    Allt gott
    Linn Svensson

  2. Ops nu blir jag nog tjatig på dig…sorry….men det var en fantastisk eftermiddag. Vilken uppslutning, märks att det finns en längtan och ett behov. Är nu väldigt taggad att ta det ni delade med oss tillbaka till vår hemgrupp/hemkyrka och be Gud leda oss vidare i detta.

Lämna ett svar