Charles Kridiotis om Middag med Jesus

Nu har jag fått in den andra rekommendationen för Middag med Jesus. Den här gången är det min gode vän Charles Kridiotis som skriver. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag även har nyheter om bokens utgivning.


 

Charles Kridiotis”Middag med Jesus” är radikal. Den kommer spränga missuppfattningar, fördomar och religiösa hokus pokus centrerad kring nattvardsmåltid och församlingsliv. Det är mer än en återberättelse om Jesu måltid och en skildring om hur de första lärjungar träffades som församling. Rickard Cruz skriver med passion och skicklighet. Trogen bibliska sanningar och historien avslöjar Rickard det Jesus menade vid den sista måltiden, hur apostlarna förstod Jesus i samband med församlingen och det apostlarna praktiserade och överförde till de första lärjungar – och är inte alls det som praktiseras i det flesta sammanhang idag! Var beredd att bli överraskad, provocerad, utmanad och slutligen bli fylld av vördnad för Gud och förundran över enkelheten i att vara kyrka och Jesu lärjunge. En bok som skall läsas, bearbetas och tillämpas i vår tid.

Låt en Jesus måltidsrörelse börja!

Charles Kridiotis

Maskrosnätverket, Simplechurch.seSimplechurch.eu

3 svar på ”Charles Kridiotis om Middag med Jesus”

      1. Tackar och bockar! Trodde en stund att du inte fick en vink om nya inlägg, så att nya inlägg på gamla debatter helt enkelt drunknar i de övriga textmassorna. Om det inte är så, blir jag glad!

Lämna ett svar